Cosul meu

Inchide

Cum alegi perechea perfectă de pantofi

Postat pe mai 31 2021

Fiecare femeie deține cel puțin o pereche de pantofi. Este important ca indiferent de vârstă să avem pantofii damă potriviți care să ne ajute în diferite situații: pentru o ieșire în oraș, mers la serviciu sau pentru un eveniment special.

Care sunt criteriile principale prin care alegi pantofii potriviți?

Deseori ți se pare destul de greu să alegi perechea perfectă de pantofi damă. Nu îți face griji pentru că azi vreau să-ți ofer un pic de ajutor pentru ca tu să nu mai stai pe gânduri atunci când achiziționezi viitorii pantofi de damă. Iată principalele criterii pentru a alege pantofii perfecți:

Culoarea

Culoarea pantofilor este întotdeauna importantă. Dacă vrei să ai niște pantofi eleganți, potriviți pentru diverse outfituri și ocazii, optează pentru pantofi de damă bej sau crem. Aceștia se potrivesc cel mai bine cu outfituri variate și sunt feminini.

pantofi dama bej inalti toc patrat

Cea de a doua pereche pe care o poți alege este o pereche de pantofi negri. La fel ca și crem, și acești pantofi sunt esențiali pentru o femeie.

Să nu uiți de pantofii colorați! Un pic de culoare în viața ta face mereu o diferență mai ales atunci când hainele pe care le porți sunt monotone.

pantofi dama negri inalti toc patrat colorat metalizat

Materialul exterior

Pantofii din piele ecologică și pantofii din piele naturală sunt printre cei mai căutați pentru a-ți începe colecția de pantofi. Nu uita însă că acum există și mulți pantofi din materiale textile. Și aceștia sunt frumoși și eleganți așa că alegerea îți aparține ție.

Materialele lucioase sunt bune și pentru zilele ploioase, pe când pantofii din piele întoarsă sau pantofii damă din material textil se potrivesc mai bine în zilele cu soare și într-un mediu uscat.

pantofi dama roz negri toc inalt cui

Tipul tocului: cui sau pătrat?

Un toc cui mereu va fi elegant, dar acesta nu se potrivește oricărei femei. Dacă ai experiență să mergi pe tocuri sau ai răbdarea să exersezi, îți poți lua pantofi cu un toc cui mic sau mediu și mai apoi să treci la ceva mai înalt.

Dacă nu, pantofii cu toc pătrat te ajută să ai stabilitate și sunt la fel de frumoși!

pantofi dama negri lacuiti toc inalt cui

Înălțimea tocului

După câte ziceam, înălțimea tocului depinde de mai multe criterii: dacă ai experiență să mergi pe tocuri și locul unde vei purta pantofii.

La job nu este recomandat să porți un toc prea înalt, pe când la o ieșire romantică, poți purta cu încredere pantofi înalți cu toc cui!

pantofi dama galbeni toc jos fundita

Evită să porți tocuri înalte la petrecerile în aer liber (așa zisele garden parties sau evenimentele pe plajă) deoarece tocul se va afunda în iarbă/nisip. Cel mai bine este să ai un toc pătrat foarte jos în aceste situații, sandale joase sau balerini.

Cu sau fără platformă?

Îți dorești să fii mai înaltă? Pantofii cu platformă te vor ajuta. Nu doar atât, dar dacă porți un toc înalt cu paltformă, platforma va mai tăia din înălțimea tocului așa că acest lucru te va ajuta mult.

Pantofii cu platformă sunt recomandați la petreceri, ieșiri în oraș și nu la un job de birou. Fă alegeri înțelepte!

pantofi dama platforma inalta bej sclipici rose gold

Acestea ar fi criteriile de bază care te vor ajuta să faci alegerea cea mai bună. Ține cont de situațiile în care porți pantofii și vei putea decide cu ușurință ce fel de pantofi să predomine în colecția ta de pantofi. Oricât încercăm să negăm, aproape toate femeile au o colecție de pantofi.

Comentarii

0 Comentarii

Lasă un comentariu