Cosul meu

Inchide

Papucii....la un alt nivel

Postat pe aprilie 19 2021

Dacă m-ar fi întrebat cineva acum câțiva ani dacă voi purta papuci pe stradă, dacă i-aș integra în outfit-urile mele și aș fi ieșit la o terasă încălțată cu ei, aș fi spus clar și răspicat că nu, că papucii se poartă doar în casă. Uite-mă în 2021, fiartă pe papuci, devenind un must-have pentru mine în sezonul cald. Dar fie vorba între noi, moda evoluează mereu iar papucii pe care îi știam noi acum câțiva ani, s-au extins incredibil de mult și au început să fie purtați peste tot.

Probabil că multe dintre voi încă oscilați dacă să vă cumpărați sau nu perechea aceea de papuci cu platformă, care se poartă foarte mult în ultima vreme. Așa că vă propun să facem o lista cu motive pentru care se merită să ne achizionăm o pereche de papuci de damă dar și câteva idei pentru a ști cum să ii purtăm într-un mod care sigur nu va da greș.

 

  1. Papucii de damă- yay or nay?
  • primul  și cel mai important argument este faptul că sunt extrem de comozi și lejeri. Fie că mergi într-o excursie cu mașina, la un grătar sau pur și simplu la magazin pentru a cumpăra diverse, vrei să te simți cât mai comod și natural iar o pereche de papuci te ajută în acest sens.
  • când porți o pereche de papuci, esti practic aproape desculț, lucru care în zilele extrem de calduroase de vară te ajută enorm
  • te încalți și te descalți în aproximativ o secundă și extrem de ușor
  • o pereche de papuci de damă bine aleși îți scot cu ușurință ținuta din anonimat și bineînteles îti scoate și pedichiura în evidență.

      2. Acum că ne-am convins că trebuie să avem măcar o pereche de papuci în garderoba noastră, să vedem cum îi putem purta.

  • Papucii cu toc 

Stii jeansii aceia rupți pe care ii indragesti atat de mult si pe care vrei sa ii porti de fiecare data cand iti alegi tinuta pentru o simpla plimabre in oras dar te-ai plictisit să îi porți mereu cu o pereche de sneakers? Ei bine, ei ar arata perfect in combinatie cu o pereche de papuci cu toc, care ar duce ținuta într-o zonă feminina și modernă dar care ar fi în același timp foarte comozi. Dar dacă preferați fustele și rochiile pe timp de vară, acești papuci vă vor pune cu siguranță în evidență picioarele și vor da ținutei un aer de rafinament.

  • Papucii cu platformă

Aceștia sunt cu siguranță preferații mei. Merg perfect cu orice pereche de jeans, fie ea skinny sau boyfriend, cu o rochie vaporoasă sau skinny, cu orice tip de fustă. Practic papucii cu platformă pot fi purtați în orice combinație dorim. De obicei platforma este generoasă deci sunt perfecți pentru femeile mai scunde. Acesti papucii sunt pactul perfect între eleganță, rafinament, feminitate și comoditate.

  • Papucii casual cu talpă joasă

O alegere foarte bună pentru ținutele lejere, de plajă, boemice, pentru zilele în care nu ne stresăm atât de mult cu o ținută perfectă. Sunt genul acela de papuci ce merg cu o tunică colorată, lărguță, care cade pe corp. Putem opta pentru variantele clasice si simple sau pentru papucii cu ștrasuri și tot felul de aplicații.

Personal sunt o mare fană a papucilor în ultimii ani, îmi place să îi port și în ținute sport dar și în ținute mai elegante.

Comentarii

0 Comentarii

Lasă un comentariu