Cosul meu

Inchide

Trucuri: Cum porți espadrilele în zilele calde?

Postat pe iunie 02 2021

Ce frumos este când soarele strălucește și temperatura crește! Acum este momentul perfect pentru a purta cele mai frumoase espadrile! Potrivite pentru foarte multe tipuri de piese vestimentare, espadrilele sunt jucăușe, colorate și ușoare. Te vor ajuta să ai parte de confort, să te simți fabulos și să ai și picioarele aerisite în zilele mult prea călduroase.

O pereche de espadrile damă este esențială pentru o femeie. Poți purta espadrilele când ieși să te plimbi în parc, prin oraș, pe malul mării sau chiar când mergi la cumpărături cu cea mai bună prietenă.

Modelele de espadrile pentru femei sunt variate și potrivite pentru toate gusturile.

boutique arena espadrile dama albastre strasuri pietre paiete

De ce să cumperi o pereche de espadrile:

  • comode și versatile;
  • potrivite pentru zilele calde;
  • foarte multe culori din care poți alege;
  • imprimeuri interesante, vesele, care se potrivesc la orice rochie;
  • găsești și modele decorate cu ștrasuri și paiete pentru un pic de glam;
  • poți achiziționa espadrile cu talpă joasă sau cu platformă, cu talpă moale sau mai tare. Talpa poate fi confecționată din diverse materiale, rafia fiind în trend.

Cum porți espadrilele în zilele calde? Ai nevoie de idei pentru a include această pereche de încălțăminte în ținutele tale pentru vară? Hai să începem!

boutique arena espadrile dama roz platforma strasuri paiete pietre stralucitoare

Espadrile cu rochii, nelipsite vara

Potrivite pentru multe modele de rochii, espadrilele din piele ecologică sunt cele care te vor ajuta să-ți completezi ținuta. Optează pentru espadrile colorate atunci când outiful tău este banal.

Dorești să îți faci un outfit mai elegant? Atunci espadrilele bej sau espadrilele albe, cele sidefate, cu ștrasuri sunt cea mai bună alegere.

boutique arena espadrile dama metalizate bej aurii talpa joasa

Espadrile cu denim, mereu prieteni buni

Poartă denim în zilele calde deoarece este încă la modă: sarafane, fuste sau blugi, acestea se potrivesc la fix cu espadrilele pentru femei.

Îți recomand o pereche de espadrile cu talpă joasă care imită denimul pentru a face o continuitate în outfitul tău. O pereche de espadrile din blug vor fi ușor de purtat în această vară.

Dacă dorești ceva la polul opus, alege o nuanță țipătoare precum sunt espadrilele roșii. Acestea te vor scoate din anonimat.

boutique arena espadrile dama rosii platforma strasuri paiete talpa inalta

Espadrile pentru un look casual on the go

O pereche de jeans sau o fustă casual, un tricou alb simplu și perechea preferată de espadrile pentru un look casual este tot ce îți trebuie atunci când ești pe fugă, oriunde ai merge!

Mizează pe o pereche de espadrile cu platfomă din rafie pentru acest tip de ținută. O să îți placă la nebunie.

boutique arena espadrile dama albastre blug denim dungi talpa joasa

Espadrilele sunt extrem de ușor de inclus în îmbrăcămintea noastră de zi cu zi. Sunt multe modele care o să îți atragă atenția așa că îți recomand să nu te rezumi la o singură pereche. Cam două sau trei perechi ar trebui să ai ca să le poți combina cu brio în orice alegere vestimentară ai face!

Comentarii

0 Comentarii

Lasă un comentariu