Cosul meu

Inchide

3 tipuri de papuci care se poartă în 2021

Postat pe mai 29 2021


Zilele frumoase ne amintesc că este timpul să profităm de ele, de vremea bună și de relaxare. În vara lui 2021 papucii pentru femei sunt încă la modă deoarece sunt extrem de comozi și se potrivesc zilelor călduroase.

boutique arena papuci dama toc jos portocaliu oranj

De ce să porți papuci damă?

  • sunt comozi: îți oferă confort atunci când ieși la o plimbare;
  • sunt versatili: se potrivesc cu multe outfituri;
  • sunt în trend: au fost, sunt și vor rămâne mult timp la modă;
  • ai o varietate mare din care să alegi.

  • Care sunt modelele cele mai populare de papuci de damă

    boutique arena papuci dama toc jos roz

    1. Papuci damă cu toc gros

    Pentru femeile care doresc confort și stabilitate, o pereche de încălțăminte cu toc gros este cea mai bună alegere. Papucii pentru femei cu toc gros sunt foarte populari și la modă.

    Poartă o pereche de papuci damă cu toc gros și foarte jos. Acești papuci sunt potriviți dacă ești pe fugă, dacă mergi la plimbare sau dacă nu poți purta un toc înalt.

    boutique arena papuci dama toc inalt bej animal print snake sarpe

    La fel de faine sunt și sandalele de damă cu toc gros un pic mai înalt. Cu cât tocul este mai înalt, cu atât ești mai elegantă.

    boutique arena papuci dama slapi talpa joasa print botanic frunze

    2. Papuci damă cu talpă joasă

    Pentru outfiturile foarte comode și pentru ținutele de plajă, îți recomand papucii de damă cu talpa joasă, fără toc.

    Papucii fără toc cu modele geometrice, cu printuri botanice sunt foarte frumoși pentru a-ți completa ținuta de mers la plajă.

    Dacă dorești ceva mai ieftin, papucii stil șlapi damă sunt încă populari și îi găsești pe toate culorile: șlapi albaștri, șlapi roz, șlapi cu fundițe și floricele.

    boutique arena papuci dama slapi talpa joasa bej crem pink roz

    Vrei niște papuci cu talpă joasă mai eleganți? Orientează-te spre papucii crem sau papucii catifelați. Aceștia sunt atât de frumoși și feminini!

    3. Papuci damă cu platformă

    Ultima categorie care nu ar trebui să-ți lipsească din colecția de pantofi o reprezintă papucii cu platformă. Aceștia pot fi papuci cu platformă mică, medie sau mare.

    Alege tipul de platformă în funcție de locul unde vei purta papucii. Ține cont și de priceperea ta de a fi la înălțime, cu toate că nu e așa greu să mergi atunci când porți papuci cu platformă.

    boutique arena papuci dama platforma inalta auriu alb sampanie

    Papucii cu platformă albi cu nuanțe sidefate de auriu, argintiu sunt foarte frumoși pentru zilele cu soare. Strălucesc în lumină și îți oferă un aspect elegant. Îi poți purta la o întâlnire, dar chiar și la plajă, de ce nu?

    Se poartă mult culorile în vara lui 2021 așa că recomand să ai măcar o pereche de papuci colorați: tu decizi ce nuanță îți place, dar papucii galbeni, roșii, albaștri și verzi sunt în trend. Chiar poți să alegi o pereche de papuci cu platformă și culori de curcubeu!

    boutique arena papuci dama platforma inalta rosu rosii curcubeu

    Multe femei se satură să poarte zi de zi adidași sau alte încălțări care nu lasă piciorul să respire. Acum este momentul să profiți de temperaturile înalte și să încalți sandalele preferate!

    Comentarii

    0 Comentarii

    Lasă un comentariu