Cosul meu

Inchide

5 motive pentru care tenișii să nu-ți lipsească în acest sezon

Postat pe iunie 04 2021

Tenișii de damă sunt la modă în acest sezon și se pare că oricât de mult ar trece timpul, ei continuă să fie în trend!

Tu ai teniși damă în colecția ta de încălțăminte? Dacă nu, poate că ar fi cazul să îți achiziționezi măcar o pereche.

De ce să porți teniși, te întrebi? Ei bine, haide să vedem 5 motive pentru care tenișii trebuie să fie nelipsiți din outfiturile tale pentru acest an!

boutique arena tenisi dama roz talpa inalta

1. Tenișii sunt comozi

Fie că ai mult de umblat prin oraș cu treburi, cumpărături clasice sau o sesiune lungă de shopping, tenișii îți vor fi prieteni buni alături zi de zi! Nu vei avea dureri de picioare, vei merge distanțe lungi și te vei simți tare confortabil!

boutique arena tenisi dama colorati talpa rafie print floral

2. Încălțăminte versatilă

O pereche de teniși se potrivește mai multor ocazii. Îi poți purta la plimbare, la cumpărături și uneori chiar și la nuntă! Mulți miri și mirese optează pentru teniși albi sau negri pentru nunțile lor. În acest mod se simt mai în largul lor, nepurtând încălțămintea clasică de nuntă care deoseori e incomodă.

3. Potriviți pentru zilele cu soare, dar și pentru cele mai urâte

Există numeroase tipuri de teniși pentru femei: teniși din piele ecologică sau clasicii teniși din material textil. Pentru zilele însorite îi poți purta pe oricare dintre ei, mai ales pe cei în culori deschise precum alb, roz, galben.

boutique arena tenisi dama negri piele ecologica

În zilele în care plouă ușor, o pereche de teniși din piele ecologică, într-o nuanță închisă, sau o pereche de teniși cu platformă te vor ajuta. Îi poți purta fără a mai avea grija picăturilor de ploaie.

4. Te ajută să te exprimi

Disponibili pe multe culori și cu printuri interesante, teneșii te ajută să-ți exprimi mai ușor stilul. Și mai interesant de atât e faptul că tenișii sunt cumva unisex prin origine așa că sunt iubiți atât de femei cât și de bărbați. Nu-i fain că te poți potrivi cu cel drag ție?

boutique arena tenisi dama rosii platforma

5. Îți oferă un aspect tineresc

Cine nu a avut teniși în copilărie? Îți amintești de ei? De ce să nu te întorci din când în când la acele vremuri doar prin purtarea unei perechi de teniși comozi?

Alege-ți întotdeauna încălțămintea în ton cu personalitatea ta și cu hainele din garderobă. Dacă simți nevoia de o schimbare, din când în când mai experimentează și cu ceva nou: o culoare diferită, un model trăsnit, o talpă interesantă, mai înaltă.

Te-am convins că tenișii sunt potriviți și pentru tine? Ce culori sau modele crezi că te-ar avanjata cel mai bine?

Comentarii

0 Comentarii

Lasă un comentariu