Cosul meu

Inchide

Cum porți adidașii albi pe timp de vară

Postat pe mai 26 2021

Pentru că vara se poartă haine și încălțăminte în nuanțe cât mai deschise, adidașii albi pentru femei ocupă un loc de frunte. Zilele cu temperaturi ridicate și cu mult soare ne îndeamnă să purtăm mai mult alb. În acest mod ținem căldura la distanță și ne bucurăm mai bine de timpul petrecut în aer liber.

Te întrebi cum potrivești adidașii de damă albi cu hainele de vară? Te voi ajuta cu o serie de idei care îți vor ușura pregătirile în materie de fashion. Sunt numeroase stiluri pe care le poți purta, dar am pregătit câteva combinații de bază pentru tine, în care pantofii sport albi triumfează.

arena boutique adidasi albi dama femei cu platforma

Adidași sport damă albi cu o ținută lejeră

Comoditatea este prima la care multe femei se gândesc când vine vorba de adidași. Poartă o pereche de adidași sport ca să te simți în largul tău. Adidașii sport albi se vor împăca de minune cu pantalonii scurți din materiale răcoroase, dar și cu cei din denim. Tricourile și topurile vaporoase sau realizate din bumbac te vor ajuta și ele să nu transpiri prea mult și să nu mori de cald.

Seara poți purta adidașii sport și cu blugi trei sfetruri și un tricoul alb. Plimbările la final de zi devin în acest mod mult mai plăcute.

arena boutique adidasi albi dama sport clasici casual

Adidași casual femei albi pentru un outfit classy

Când ai nevoie să ieși la o întâlnire cu prietenii sau la o sesiune de shopping cu fetele, alege un stil casual cu note classy.

O pereche de adidași casual damă albi sunt alegerea cea mai bună! Alege un top elegant din bumbac, o pereche de jeans și geanta preferată pentru cumpărături.

Desigur că adidașii casual pot fi combinați și cu o rochiță cu note elegante. Nu uita să-ți păstrezi stilul personal atunci când alegi un outfit nou ție. Personalitatea vestimentară este un lucru important pentru orice femeie.

arena boutique adidasi albi colorati platforma talpa inalta pantofi sport

Adidași albi damă cu un strop de culoare

Dacă ai deja adidași albi simpli, încearcă și o variantă deosebită: adidași albi combinați cu o culoare interesantă: verde, oranj, roz, albastru.

Un strop de culoare pe adidașii tăi te va ajuta să asortezi încălțămintea cu vestimentația de vară. Poți alege adidași cu platformă și nuanțe sclipitoare de rose gold pentru un touch aparte.

arena boutique adidasi albi colorati platforma talpa inalta pantofi sport rose gold

Pregătește-te de vară cu cele mai frumoase perechi de adidași albi. Creează-ți un mic colț în dormitor cu un suport pentru haine și încălțăminte. Îți va fi mai ușor să te îmbraci cu adidașii și hainele pregătite pentru toată săptămâna! Fii inventivă și plină de idei interesante când vine vorba de outfitul tău.

Comentarii

0 Comentarii

Lasă un comentariu