Cosul meu

Inchide

Femininã, puternicã şi încrezãtoare purtând sandalele potrivite pt tine?

Postat pe martie 30 2021

Descoperă colecţia de sandale din piele ecologicã și textil iArena.ro!

Sandale în diferite culori și modele cu livrare GRATUITÃ la comenzi de peste 300 lei! Sandale confortabile cu toc gros, sandale cu toc subţire sau platformã!

Sandale cu toc

Sandale cu platforma

Ştii toate acele ore pe care le-ai petrecut în faţa laptopului, cãutând sandalele care sã-ţi vinã precum o mãnuşã? Acele  sandale care, odatã puse în picioare, să-ți insufle sentimentul cã eşti regina lumii? 😍👑💃

Cunosc şi eu senzaţia şi o iubesc. Sã pãşeşti plinã de încredere în tine însãţi, putere, libertate… 


Ce poate fi mai fain de atât? 


Dar a gãsi acest fel de sandale nu-i întotdeauna uşor, întrucât, da, se poate sã observi o pereche (sau chiar mai multe) online şi, cu entuziasm, plasezi comanda dar când ajungi sã vezi produsul te încearcã un fior de dezamãgire pentru cã nu e cum ţi-ai imaginat tu. Culoarea nu corespunde sau calitatea materialului e îndoielnicã.

În alt caz, deşi ştii precis ce fel de sandale vrei, nu le gãseşti online sau din contrã - dai peste modele care nu au nicio legãturã ceea ce cauţi tu. 

Şi astfel, amãrãciunea te loveşte iar. 😫

Nu-i fun deloc, zãu, şi cine a spus ca a fi femeie nu-i floare la ureche – mare adevãr a mai grãit. 

Da, e uşor dacã tot ce vrei sunt niște sandale – oarecare şi oricum- Da, e uşor dacã tot ce vrei sunt niște sandale – oarecare şi oricum - şi eşti gata de plecare!

Dar aceasta nu se aplicã ţie pentru cã tu eşti altfel şi cauţi un model de sandale  la fel de unice ca şi tine şi care sã te reprezinte; sandale care sã reflecte pãrţi ale personalitãţii tale. Well done, lady! 🥰😍👑

Jos pãlãria pentru faptul cã eşti genul de femeie care vrea sã se simtã precum o zeiţã, ştiind cã privirile şi capetele se întorc dupã ea oriunde merge!

Prin urmare, unde poţi gãsi aceste sandale care sã te facã sã simţi cã eşti o Wonder Woman? 

Răspunsul e chiar aici.

Pe iArena.ro ai la dispoziţie o comoarã de modele de sandale, materiale şi culori menite sã-ţi înlesneascã alegerea - ştiu cã nu mai vrei sã stai cu orele cãutând şi rãscolind tot net-ul – acelor modele cãrora inima ta a spus da încã de la prima vedere. 

Totul e simplu cãnd lucrurile sunt fãcute cu intenţia ca tu, clienta, sã ai beneficiile şi avantajele cele mai multe, nu-i aşa? 😉😍🙂

Ah, şi dacã simţi prezenţa unor întrebãri ( e absolut firesc, de aceea ne numim fiinţe umane 😁), poţi sã consulta pagina de retur produs sau poţi sã ne scrii direct. Suntem aici pt tine.

Mai e o întrebare acolo în fundal, nu? Te întrebi de ce iArena.ro şi nu altceva. De ce acest site de încãlţãminte şi nu altul? 

Ne place mult de tine, clienta noastra, pt cã ai întrebãrile cele mai pertinente.🤗🤗

Sandale joase

Aşadar, de ce iArena.ro?

Primul motiv este pt cã ne-am dorit sã venim în întâmpinarea nevoilor clientelor noastre, cliente ocupate (angajate sau cu business) care nu au vreme de pierdut sau de hoinãrit prin mall-uri sau pe online în cãutare de sandale/încãlţãminte. 

Dar sunt cliente care, chiar şi în aceste condiţii, nu uitã ce e important pt ele: 

Sã arate bine şi sã se simtã bine purtând încãlţãminte de calitate. 

Şi al doilea motiv este pentru cã la iArena.ro noi credem cu tãrie în:

Respectul pentru client şi timpul sãu ✅

Calitate vs cantitate ✅

Satisfacția clientului mai presus de orice ✅

Lucrul bine făcut ✅

Cu aceste valori în buzunar am creat universal iArena.ro şi tocmai din acest temei suntem prezenţi pe piaţã. 🙂🥰

Ca atare, dacã tot ce ai citit pânã acum te impulsioneazã sã descoperi oferta noastrã, te invit sã începi cu colecţia de sandale. Va veni vara în curând şi face sens total sã vrei sã o vezi întâi pe aceasta. 😜🙂

Spor la cumpãrãturi!


P.S – Exista posibilitatea de a fi opritã pe stradã şi întrebatã de unde ai achiziţionat sandalele pe care le porţi. Fie asta, fie prietenele tale te vor invada cu întrebãrile când te vor vedea cu ele. 

E ok, dã pontul iArena.ro mai departe. Sharing is caring. 😁😍🥰🤗

Pe data viitoare!

Cu drag, 

iArena.ro


 

Comentarii

0 Comentarii

Lasă un comentariu